visual

Ujemi pravi trenutek - to je sreča.

Europa Donna

Psihosocialna podpora

Svetovalni telefon

Za pomoč pri odločitvah posameznic o zdravljenju in odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo lahko pokličete na katerega od naših svetovalnih telefonov.

Bolnice in ozdravljenke

Pridružite se lahko podporni skupini, ki poteka v okviru Stika, centra za psihoterapijo in kakovost odnosov in se srečuje dvakrat mesečno v popoldanskem času. Na srečanjih pod strokovnim vodstvom izkušene psihoterapevtke se dotikajo tem, ki so pomembne za ženske, ki so prebolele raka dojk ali raka rodil. Veliko je govora o stiku s sabo, s svojim telesom, svojimi čustvi in vizijo prihodnosti. Prijava in več informacij na: europadonna@europadonna.si

Vabljene tudi na sklop delavnic programa čuječnosti, ki bo po zapolnitvi mest potekal 8 zaporednih tednov, 1x tedensko, v popoldanskem času, po 2 uri v prostorih Europe Donne na Vrazovem trgu 1, v Ljubljani. Delavnice potekajo v okviru projekta Roza, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje RS, in so za udeleženke brezplačne. Potrebne so predhodne prijave na na mail, sprejemamo jih do zapolnitve skupine na: roza@europadonna.si

Svojci in prijatelji

Vabljeni, da se pridružite tudi kateri od dveh podpornih skupin, ki potekajo pod vodstvom strokovno usposobljenih sodelavcev Fakultete za psihoterapevtsko znanost (SFU Ljubljana). Prva skupina je namenjena svojcem bolnic z rakom dojk ali rakom rodil, druga skupina pa žalujočim, ki jih je prizadela izguba bližnje osebe zaradi raka. Srečanja obeh skupin potekata v okviru projekta Roza, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje RS, in so za udeležence brezplačne. Skupini se bosta srečevali 1x tedensko, v popoldanskem času, obsegajo 12 srečanj, po 2 uri v prostorih Europe Donne na Vrazovem trgu 1, v Ljubljani. Skupine bodo potekale preko vsega leta. Potrebne so predhodne prijave na tina.rahne@gmail.com in/ali na 068 19 89 31, sprejemamo jih do zapolnitve mest.

Predavanja

V Europi Donni prganiziramo tudi številna predavanja in delavnice, ki pokrivajo različna področja osveščanja, zdravljenja in kakovostnega življenja z boleznijo. Spremljajte naše objave in se nam pridružite.