visual

Ujemi pravi trenutek - to je sreča.

Europa Donna

 

Podporniki in partnerji

AVON za boj proti raku dojk

V Avonu merimo rezultate v dveh vzporednicah, v poslovnem uspehu in v tem, kar lahko dobrega storimo za druge. Humanitarna dejavnost za dobro žensk je del Avonove DNK. 'Podjetje za ženske' ne skrbi le za lepoto žensk, pač pa tudi za njihovo zdravje z bojem proti raku dojk in njihovo varnost s projektom proti nasilju nad ženskami. 

Avon v Sloveniji je od leta 2003 podpornik Europe Donne.

Roche farmacevtska družba d.o.o.

Roche je eno vodilnih inovativnih svetovnih podjetij na področju zdravstvenih rešitev. Z razvojem, proizvodnjo in trženjem najsodobnejših zdravil in diagnostičnih naprav, želimo omogočiti najboljše možnosti za diagnostiko in zdravljenje bolnikom in zdravstvenim delavcem. Dobrobit bolnikov je eno ključnih vodil družbe, zato smo ponosni, da smo dolgoletni partnerji Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna. Več o družbi Roche v Sloveniji.

Telekom Slovenije in Samsung

Telekom Slovenije in Samsung že vrsto let podpirata humanitarno organizacijo Europa Donna. V okviru posebne akcijske ponudbe združenju vsako leto v oktobru namenita 10 evrov za vsak prodani mobilni telefon Samsung v posebni različici »Pink Ribbon«. Tudi na ta način želita vsem ženskam v Sloveniji zagotoviti enake možnosti za zgodnje odkritje bolezni, takojšnje in učinkovito zdravljenje ter rehabilitacijo.

Ministrstvo za zdravje RS

www.mz.gov.si

Loterija Slovenije, d.d.

www.loterija.si

VZAJEMNA zdravstvena zavarovalnica, d.v.z.

www.vzajemna.si

Poslovni sistem Mercator, d.d.

www.mercator.si

FIHO - Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v republiki Sloveniji

www.fiho.si

Ljubljanski potniški promet

www.lpp.si

Zavarovalnica Triglav

www.triglav.si

C & A

www.c-and-a.com