visual

Ujemi pravi trenutek - to je sreča.

Europa Donna

Tek in hoja za upanje 2016

5. Tek in hoja za upanje v Zasavju, z geslom »Vse kar delaš, delaj s srcem«

Zasavski varstveno delovni center bo že peto leto zapored organiziral tek in hojo za upanje v sodelovanju z Europa Donno. Dogodek bo imel povezovalni namen, na katerem bodo lahko organizacije, društva, klubi predstavile svojo dejavnost.

Prireditev bo potekala pod geslom »Vse kar delaš, delaj s srcem«, v soboto, 1. oktobra 2016 v Europarku Zagorje, z zbiranjem udeležencev od 9. ure dalje in pričetkom ob 10. uri. Startnine ni, prostovoljni prispevki zbrani na 5. teku in hoji za upanje pod okriljem ED bodo namenjeni za nakup prepotrebnega kombiniranega vozila.

Za podrobne informacije: domen.pociecha@vdc-zagorje.si tel. 040 607 400 in hidvika.kovac@vdc-zagorje.si, tel. 051 334 860

4. Tek in hoja za upanje v Dolenjskih Toplicah

Tek in hoja za upanje po dolenjskih gričih. Zbor v torek, 11. oktobra 2016 pred hotelom Balnea ob 12. uri, start ob 13.uri, startnina - donacija 5,00 evrov za dobrodelne namene.

3. Tek in hoja za upanje v Slovenski Bistrici

Tek: Dobimo se v soboto, 15. oktobra 2016, na »Dan zdravih dojk« v Grajskem parku, start teka ob 9.30 uri s šolarji in nadaljujemo ob 10. uri z ostalimi udeleženci.

V programu: Športne igre (v sodelovanju z drugimi športnimi društvi in promoviranje športne ekipe Europa Donna)
Startnina: Pridružite se nam z dobrim namenom, kjer bomo vsa zbrana sredstva namenili socialno šibkim otrokom v občini Slovenska Bistrica.

Ples: Lep je dan ob 11. uri

4. Tek in hoja za upanje v Novi Gorici, z geslom »Odvrzimo tabuje«

Društvo ko-RAK.si v sodelovanju z Europa Donno, Športnim društvom Mark Šempeter, ANDOS Gorizia in Rotarijanskim klubom Solkan organizirajo dobrodelno športno prireditev, ki je namenjena gibanju, veselemu druženju in zbiranju dobrodelnih sredstev, ter posredovanju sporočila o pomenu boja proti raku dojk in raku prostate.

Dogodek dobrodelna prireditev se bo odvijal v soboto, 22. oktobra 2016, na Trgu E. Kardelja pred Mestno občino Nova Gorica, s pričetkom programa ob 9. uri (prijave za udeležbo se bodo zbirale od 8. ure daje).

Tekači in pohodniki bodo imeli 4 proge: pohodna 3 in 7 km, tekaška 7 in 15 km. Udeleženci si bodo lahko na startu lahko izmerili srčni utrip, krvni tlak, holesterol, krvni sladkor in analizo telesne sestave.

Startnina: donacija 5,00 evrov – otroci, učenci in dijaki bodo oproščeni plačila.
Prihodek prireditve bo v celoti namenjen rakavim in kroničnim bolnikom za medicinske pripomočke.
Za podrobne informacije smo vam na voljo na e-mail: info@ko-rak.si

 

Za večletno podporo pri izvedbi dogodkov Tek in hoja za upanje se zahvaljujemo družbi Mercator. Pivovarna Laško Union pa z vodo Zala že tradicionalno pomaga pri uresničevanju projektov Europe Donne, ki želijo opozoriti na pomen gibanja, druženja in humanitarnosti.

 Mercator Mercator  
 Zala Zala