visual

Ujemi pravi trenutek - to je sreča.

Europa Donna

Pohod na Pivško

22.4.2017

Članice Europe donne in njeni podporniki, se bomo v aprilu odpravile na Pivško. Prihaja zgodovinsko pomemben dan, ki je pripomogel k zmagi v takratni Jugoslaviji in prav je, da si ogledamo kaj imajo v Parku vojaške zgodovine na ogled.

Vodnik nas bo popeljal po parku, v tunelih in rovih v notranjosti hriba Primož pa bomo potrebovele lučke, ki jih prinesemo s seboj. Na samem vrhu Primoža bomo uživale v čudovitem razgledu in si privoščile malico iz nahrbtnika. Prepustili se bomo energetskim točkam, ki nas bodo napolnile z močjo, ki jo potrebujemo v vsako dnevnem delovanju. Videle bomo tudi znamenito podpornico.

Po vrnitvi v vojašnico, nam bodo kuharji postregli s pravim vojaškim kosilom (telečja obara, sladica). Smo vas prepričali?

Torej kar takoj se prijavite, najkasneje pa do torka 18.aprila, na mail: darja.rojec@siol.net ali vida.tofil@gmail.com.

Pohod bo 22. aprila 2017. Dobimo se ob 9.30 uri na bencinski črpalki v Prestranku (avtocesta, izvoz Postojna, zavijemo levo proti Reki in v kraju Prestranek na desni strani je bencinski servis).

Cena vodenega pohoda, vstopninami in kosilom je 14,50 evra. Prevoz je kot po navadi-po 4 v avto in si razdelimo stroške.