Rožnati izziv 2019

4.4.2019
Naslednjo soboto začenjamo Rožnati izziv 2019. Ustvarjala ga bo vsak udeleženka zase. Izziv ni tekmovalnega značaja, cilj je spodbujati redno telesno dejavnost, spoznavanje krajev in druženje. Vabljeni, da se nam pridružite.

Rožnati izziv 2019

Letošnji rožnati izziv bo ustvarjala vsak udeleženka ali udeleženec zase. Izziv ni tekmovalnega značaja, cilj je spodbujati redno telesno dejavnost, spoznavanje krajev po Sloveniji in druženje. Nadaljevali bomo s pohodi po Sloveniji. Povabili smo naše članice, da se nam pridružijo kot koordinatorke pohodov. Predstavitev in spoznavanje različnih kotičkov po Sloveniji je dodaten doprinos drugim udeležencem, saj bomo tako spoznavali Slovenijo in izvedeli marsikatero skrivnost kraja, ki ga še nismo poznali. V rožnati izziv bomo vključili 17 pohodov, datume bomo še uskladili in jih objavimo še v tem mesecu.

Vsaka, ki se bo priključila letošnjemu izzivu, bo od koordinatorice pohoda prejela kartonček ”Rožnati izziv 2019” s tabelo, v katero bo sama vpisovala opravljene pohode. Na kartonček bo potrebno zapisati datum in kraj pohoda ter pridobiti podpis koordinatorice pohoda. Ob zaključku izziva (30. oktober 2019) nam boste izpolnjen kartonček poslali na naš naslov: Združenje Europa Donna Slovenija, Vrazov trg 1, Ljubljana. Izziv bo opravila vsaka, ki se udeleži sedmih pohodov. Na Rožnati izziv 2019 so vabljeni tudi prijatelji, znanci, partnerji, štirinožni prijatelji….

Začenjamo naslednjo soboto s prvim pohodom v sklopu Rožnatega izziva 2019, ki bo v soboto, 13. aprila 2019. Odpravili se bomo na Babo. Pohod je srednje težavnostne stopnje in traja ca. 5 ur. S seboj imejte ustrezna oblačila, obutev in malico. Dobimo se v Postojni, pred Primorko, na parkirišču/ nasproti Zdravstvenega doma Postojna ob 8.30 uri.

Pohod koordinira: Vida Tofil.

Dodatne informacije in prijave na elektronskem naslovu: sportna@europadonna.si