Na Vrhniki 4. krog slikanja žensk v programu DORA na novi lokaciji

30.1.2019
Na Vrhniki se je začel že četrti krog slikanja žensk v mobilni enoti programa DORA. Vabimo vse ženske, ki ste oz. še boste v naslednjih mesecih prejele vabilo, da se udeležite slikanja v mobilni enoti na Vrhniki in tako naredite korak za svoje zdravje.

Mobilna enota DORE na Vrhniki

Na Vrhniki se je 23. januarja 2019 začel že četrti krog slikanja žensk v mobilni enoti programa DORA, ki se zdaj nahaja na novi lokaciji na parkirišču za Cankarjevim domom Vrhnika. Slikanje žensk bo potekalo do poletnih počitnic (okvirno do julija 2019), ko bodo skupno povabili okoli 6.000 žensk med 50. in 69. letom iz občin Vrhnika, Borovnica, Dobrova - Polhov Gradec, Horjul, Log - Dragomer in Logatec. Slikanje opravljajo posebej za program DORA izobraženi in usposobljeni radiološki inženirji z Onkološkega inštituta Ljubljana od ponedeljka do petka od 8. do 14.15 ure.

Več na spletni strani Državnega presejalnega programa DORA.