Telekom Slovenije in Samsung tudi letos s posebno ponudbo mobitela Pink Ribbon

3.10.2018
Telekom Slovenije in Samsung sta tudi letos pripravila posebno ponudbo mobitela, s prodajo katerega del sredstev namenjata Slovenskemu združenju za boj proti raku dojk Europa Donna. Od vsakega prodanega mobitela Samsung Galaxy A8 2018 Pink Ribbon bosta združenju namenila 10 evrov, kupci pa ob nakupu mobitela prejmejo še darilo, prenosni brezžični zvočnik

Samsung Pink RibbonV oktobru, v okviru katerega že tradicionalno potekajo aktivnosti za osveščanje o raku dojk in ustrezni preventivi, sta Telekom Slovenije in Samsung tudi letos pripravila posebno ponudbo mobitela, s prodajo katerega del sredstev namenjata Slovenskemu združenju za boj proti raku dojk Europa Donna. Tako bosta Telekom Slovenije in Samsung združenju od vsakega prodanega mobitela Samsung Galaxy A8 2018 Pink Ribbon namenila 10 evrov, kupci pa ob nakupu mobitela prejmejo še darilo, prenosni brezžični zvočnik. Zaloga kompletov mobitela Samsung Galaxy A8 2018 Pink Ribbon in zvočnika, ki je na voljo le na prodajnih mestih Telekoma Slovenije, je omejena.

​Mobitel Samsung Galaxy A8 2018 Pink Ribbon in brezžični zvočnik, ki navdušujeta z modno obliko, kakovostjo in priročnostjo, sta v akcijski ponudbi ob vezavi za 24 mesecev na voljo že od 8 evrov mesečno oziroma skupaj 192 evrov dalje (redna cena mobitela je sicer 399 evrov). Pameten mobitel je dodatno odporen na vodo in prah, medtem ko prenosni zvočnik omogoča odlično izkušnjo glasbe in drugih avdio vsebin.

Tanja Španić, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, ki letos praznuje svojo 20. obletnico, ob tem pravi: »Že več kot 20 let si prizadevamo za osveščanje slovenske javnosti o raku dojk in pomenu zdravega načina življenja ter rednega mesečnega samopregledovanja dojk. Akcija PinkRibbon v rožnatem oktobru tradicionalno naleti na dober odziv uporabnikov. V zadnjih letih, ko so pametni mobiteli postali pomemben našega vsakdanjega življenja, pa je skupaj z rožnatim mobitelom uporabnicam na voljo tudi aplikacija Breast Test, ki vključuje menstrualni koledarček in ki jih spomni na redno mesečno samopregledovanje, vsebuje pa tudi preprosta navodila in slikovna gradiva samopregleda dojk.«

Aplikacija »Breast Test« je učinkovit pripomoček za redno in pravilno samopregledovanje dojk. Vključuje menstrualni koledarček, možnost nastavitve opomnika za mesečni samopregled, slikovni prikaz pravilnega samopregledovanja, kronološko zapisovanje stanja in zaznanih sprememb ter beleženje telesne aktivnosti. Aplikacijo si uporabnice na svoj mobitel enostavno naložijo s spletne trgovine Google Play.

Biserka Cizar

10.10.2018 7:13:57

Brodarjev trg 6 Ljubljana

Pinki zdravo! Danes grem PONJ - must have! ❤Biserka Cizar

Marie

5.11.2018 7:02:59

Good Afternoon I am writing to introduce B2B niche-relevant emailing lists. https://wowitloveithaveit.com has contact details for businesses operating across 6,000 niches including jewellery stores, vape shops, gas stations, fashion boutiques, manufacturers, wholesalers and many more. If you sell and market to other businesses, then these B2B lists will help you to reach your target audience in a click of a button. Simply go to https://wowitloveithaveit.com, find your niche using a keyword search, preview a sample and check out. All businesses data lists are delivered instantly upon checkout. You will also receive free lifetime updates directly to your inbox. All B2B data lists are currently on offer which will be ending in one week. Thank you for your time!

Christina

2.12.2018 14:35:24

The Global Vape Shop Database has undergone many updates this month and is now much more powerful, leaner and up-to-date. Hundreds of new vape shops have been added across multiple countries in Europe. New countries have been added. You can view the full update log here (https://theeliquidboutique.co.uk/products/global-vape-shop-database). Why Over 300 E-Liquid Brands and Vape Wholesalers Have Chosen the Global Vape Shop Database Our vape shop leads help to connect your business with thousands of vape shops in the USA, Europe, Asia, Russia and CIS and Africa. You can use vape shop contact details for newsletters, e-mail campaigns, telesales, social media marketing, website research, website contact form submissions and in-shop visits. To put it very simply, our vape shop contact details bridge your business with vape shops and hence help you to generate sales. Our vape shop database is the most powerful, comprehensive and up-to-date database of practically ALL vape shops around the world. Our team is making at least one update every week to add new vape shops. Some Bad News We are going to be increasing the price of the Global Vape Shop Database to cover our base costs of multiple updates and constant filtering of the database. There is no database on the market that is as regularly updated as ours. Equally, our team is regularly visiting vape exhibitions, vape shops and vape events to gather new vape shop details so it is another cost that we have to take into account. Some Good News We are going to be freezing our prices for the next 7 days. Here's your opportunity to acquire the Global Vape Shop Database at its original price and enjoy free lifetime updates sent directly to your inbox. Success Stories We are very proud to say that our database is one of the major reasons for the growth and expansion of many e-liquid brands that started from 0 and are now taking the global vape market by storm. Get your copy of the Global Vape Shop Database from here https://theeliquidboutique.co.uk/products/global-vape-shop-database