Raziskava o potrebah bolnic z rakom dojk

1.9.2018
Vabljeni k sodelovanju v anketi v okviru programa ROZA, s katero se bomo še bolj približali potrebam bolnic in nadaljevali z razvijanjem programov za podporo bolnicam in njihovim svojcem. Prosimo vas, da si vzamete čas in izpolnite anketo.

program ROZA

V okviru programa ROZA septembra začenjamo z raziskavo o potrebah bolnic z rakom dojk, ki jo izvajamo v sodelovanju s Centrom za socialno psihologijo Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani. Z raziskavo želimo prispevati k razumevanju soočanja žensk z diagnozo rak, preveriti psihološko zdravje bolnic in ozdravljenk ter spoznati njihove potrebe med zdravljenjem in za kakovostno življenje po njem.

S pomočjo vaših odgovorov se bomo lahko še bolj približali potrebam bolnic in nadaljevali z razvijanjem programov Združenja Europa Donna Slovenija za podporo bolnicam in njihovim svojcem. Spletno anketo smo objavili 1. septembra na povezavi https://www.1ka.si/europadonna. Prosimo vas, da si vzamete čas in izpolnite anketo.

Anketa je anonimna in vam bo vzela okoli 20 minut. Za sodelovanje v raziskavi se vam vnaprej zahvaljujemo, prav vsak odgovor bo pomembno prispeval k razvoju spoprijemanja z boleznijo in razvoju našega dela.

mateja ranšek

3.9.2018 4:52:49