Info točka na Onkološkem inštitutu v Ljubljani

11.7.2018
V okviru Sveta pacientov Onkološkega inštituta v Ljubljani deluje Info točka za bolnike in obiskovalce. Prostovoljke Europe Donne smo tam vsak torek med 9. in 13. uro in smo vam na voljo za pogovor in informacije o združenju Europa Donna.

Info točka Onkološki inštitut Ljubljana
V okviru Sveta pacientov Onkološkega inštituta v Ljubljani, ki je posvetovalni organ vodstva Onkološkega inštituta in združuje predstavnike društev onkoloških bolnikov (Združenje EuropaColon Slovenija, Združenje levkemija in limfom, Slovensko društvo Hospic, Združenje Europa Donna Slovenija in Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi) deluje Info točka za bolnike in obiskovalce. Info točka se nahaja v osrednji avli stavbe Onkološkega inštituta Ljubljana (Stavba D, E, H) in je odprta od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah.

Prostovoljke Europe Donne smo tam vsak torek med 9. in 13. uro (ali med 10. in 14. uro) in smo vam na voljo za pogovor, nasvete in izkušnje, informacije o združenju Europa Donna in podpori, ki jo nudimo. Ob ponedeljkih so tam predstavniki Združenja EuropaColon Slovenija, ob sredah Društva onkoloških bolnikov in Hospic, ob četrtekih Zduženja L&L in ob petkih ponovno Društva onkoloških bolnikov.