Veslanje in supanje na Ljubljanici

9.7.2018
Pridružite se nam in poskrbite za poletno kondicijo z veslanjem in supanjem na Ljubljanici.

Veslanje

Poletje in topli dnevi so tukaj, z njimi pa tudi več možnosti za gibanje na svežem zraku. Nekatere svojo poletno kondicijo nabiramo na Ljubljanici, kjer pridno veslamo. Članice Europe Donne se dvakrat mesečno dobivamo na Livadi v Ljubljani v prostorih Kajak Kanu kluba Ljubljana in z veslanjem skrbimo za svojo telesno pripravljenost.

supanje

Ob organiziranem veslanju se bo z naslednjim terminom začelo tudi supanje. Da se v supanju preizkusite in naučite te nove spretnosti ni potrebno predhodno znanje, samo želja. Za supanje bo na istem mestu kot se izvaja veslanje na razpolago inštruktor Športnega društva SUP klub, ki nam bo razložl osnove supanja in bo z nami tudi na vodi.
Vso potrebno opremo za supanje dobimo v sup klubu, lahko pa (tiste, ki ga imate) supate tudi na svojem supu. Vabljene vse, z znanjem supanja kot tudi brez njega, da se nam pridružite!

Veslanje s supanjem bo dve sredi v mesecu, ob 17. uri na Livadi v Ljubljani. Prijave za supanje/ veslanje na: veslanje.ed@gmail.com ali na sportna.europadonna.si Trajalo bo vse do oktobra, oziroma dokler bo vreme dopuščalo.
Se vidimo že naslednjo sredo, 18. julija ob 17. uri!