visual

Ujemi pravi trenutek - to je sreča.

Europa Donna

Zaveži pentljo upanja

24.5.2018
Alpina že več desetletij obuva na tisoče žensk doma in po svetu. Z novo kolekcijo modne obutve Alpina Draž na police prihaja ekskluzivni model superge, ki z roza satenasto vezalko simbolizira podporo vsem ženskam v boju proti raku dojk. Z nakupom vsakega para roza čevljev Alpina Draž prispevate 5 evrov za Združenje Europa Donna Slovenije.

Sodelovanje Alpina in Europa Donna z Jana Koteska
Podjetje Alpina že več desetletij obuva na tisoče žensk doma in po svetu, saj je njena kakovostna modna obutev poleg Slovenije dostopna še v 28 državah. Z novo kolekcijo modne obutve Alpina Draž, ki jo v žirovski tovarni že več sezon ustvarjajo skupaj s priznanim slovenskim oblikovalskim tandemom Draž, na police prihaja ekskluzivni model superge, ki z roza satenasto vezalko simbolizira podporo vsem ženskam v boju proti raku dojk.    

Z nakupom vsakega para roza čevljev Alpina Draž prispevate 5 evrov za Združenje Europa Donna Slovenije. Akcija poteka v izbranih prodajalnah Alpina in na www.alpinashop.si, od 15. maja do razprodaje zalog. Preverite tudi druge nove modele ženskih in moških superg Alpina Draž iz nove kolekcije pomlad poletje 2018.

Nazaj na arhiv

Komentirajte objavo

  
 
 
 
Oddaj vprašanje