Zaveži pentljo upanja

24.5.2018
Alpina že več desetletij obuva na tisoče žensk doma in po svetu. Z novo kolekcijo modne obutve Alpina Draž na police prihaja ekskluzivni model superge, ki z roza satenasto vezalko simbolizira podporo vsem ženskam v boju proti raku dojk. Z nakupom vsakega para roza čevljev Alpina Draž prispevate 5 evrov za Združenje Europa Donna Slovenije.

Sodelovanje Alpina in Europa Donna z Jana Koteska
Podjetje Alpina že več desetletij obuva na tisoče žensk doma in po svetu, saj je njena kakovostna modna obutev poleg Slovenije dostopna še v 28 državah. Z novo kolekcijo modne obutve Alpina Draž, ki jo v žirovski tovarni že več sezon ustvarjajo skupaj s priznanim slovenskim oblikovalskim tandemom Draž, na police prihaja ekskluzivni model superge, ki z roza satenasto vezalko simbolizira podporo vsem ženskam v boju proti raku dojk.

Z nakupom vsakega para roza čevljev Alpina Draž prispevate 5 evrov za Združenje Europa Donna Slovenije. Akcija poteka v izbranih prodajalnah Alpina in na www.alpinashop.si, od 15. maja do razprodaje zalog. Preverite tudi druge nove modele ženskih in moških superg Alpina Draž iz nove kolekcije pomlad poletje 2018.