Vabimo vas, da sprejmete Rožnati izziv!

11.3.2018
Tudi letos vas vabimo, da se nam pridružite, sprejmete Rožnati izziv in poskrbite za svoje zdravje. Začnemo že naslednjo soboto, 17. marca, s pohodom po Jurčičevi poti.

Rožnati izziv 2018

V Združenju Europa Donna Slovenija se zavedamo pomena gibanja in zdravega načina življenja, ki prispevata k boljšemu počutju, zmanjšujeta stres in tveganje za nastanek mnogih bolezni. Zato smo tudi letos pripravili Rožnati izziv. Vabimo vas, da se nam pridružite in poskrbite za svoje zdravje!

Rožnati izziv se v letu 2018 izvaja že drugič. Vsak udeleženec izziv opravi, ko se aktivno udeleži vsaj sedmih pohodov oziroma drugih oblik gibanja, ki so razpisane v okviru Rožnatega izziva. Letos bomo na različnih pohodih po Sloveniji bomo zbirali korake in na ta način spodbujali telesno dejavnost. Vsak korak šteje in skupaj jih lahko naredimo veliko. S skupnim ciljem, da naredimo vsaj en korak za vsakega prebivalca Slovenije se bomo trudili zbrati 2.065.890 korakov. (2.065.890 je število prebivalcev v RS na dan 29. januarja 2018.

Začnemo že naslednjo soboto, 17. marca, pridružite se nam na pohodu po Jurčičevi poti.

Več o Rožnatem izzivu 2018.

Veselimo se vaše družbe.