SMS donacija – POGUMNA IN POGUMNA5

2.10.2017
Z SMS donacijo lahko podpreš aktivnosti slovenskega združenja Europa Donna, ki že s 20 let osvešča slovensko javnost o raku dojk.

Pogumna, Pogumna5

V Europi Donni že s 20 let skrbimo za osveščenost slovenske javnosti o raku dojk, zadnja leta pa vedno večji pomen dajemo tudi podpori bolnicam in njihovim svojcem ter prijateljem. V času od ustanovitve do danes smo pomagali številnim ženskam ob diagnozi, med zdravljenjem in po njem. V združenju smo bolnicam in njihovim najbližjim preko svetovalnih telefonov na voljo za pomoč pri odločitvah o zdravljenju in odgovore na strokovna vprašanja. Vse bolj pomembna vloga Europe Donne je tudi povezovanje članic, bolnic in ozdravljenk, prek različnih aktivnosti v skupnost, ki temelji na srečevanju, gibanju, druženju in medsebojni podpori.

Tudi v letošnjem oktobru smo začeli akcijo SMS donacija, s katero lahko uporabniki s poslanim SMS sporočilom s ključno besedo POGUMNA ali POGUMNA5 na številko 1919, prispevajo 1 ali 5 evrov za združenje Europa Donna. Z zbranimi sredstvi bomo nadaljevali osveščanje o raku dojk in drugih ženskih rakih.

Prispevajo lahko vsi uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Simobila, Tušmobila, T-2 in Telemacha.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS donacija

Darja

4.10.2017 11:18:37

4211 Mavčiče 100