Vabljeni na humanitarni koncert skupine The Frajle!

12.9.2017
NE SPREGLEJTE, NOV DATUM! Kot smo že napovedali bo en večjih dogodkov v oktobru humanitarni koncert novosadske skupine The Frajle, ki bo v soboto, 14. oktobra 2017, v SNG Maribor

Humanitarni koncert The FrajleKot smo že napovedali, bo eden izmed večjih dogodkov v rožnatem oktobru humanitarni koncert novosadske skupine The Frajle, s katerim bomo obeležili 20 let Europe Donne v Sloveniji. NE SPREGLEJTE, NOV DATUM! Vabljeni da se nam pridružite v soboto, 14. oktobra, v SNG Maribor! Vstopnice so že v prodaji na spletni strani Eventim. S prodajo vstopnic za koncert bomo za Onkološki inštitut v Ljubljani zbirali del sredstev, ki so potrebna za nakup naprave DXA, s katero merijo sestavo telesnih tkiv z dvojnoenergijsko rentgensko absorpciometrijo.

Štiri dame, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena in Nevena Buča so članice skupine The Frajle. Združile so svoje odlične vokale, dve akustični kitari in izvrsten okus za kostumografijo ter ustvarile pravi glasbeni spektel, ki bo na enkraten način prvič predstavljen slovenski publiki v Veliki dvorani SNG Maribor. Izdale so 4 izjemno uspešne albume, od katerih bodo zadnjega z naslovom “Ljubav na dar” predstavile tudi v Sloveniji. Iz tega albuma boste prepoznali predelavo velikega hita Zemlja pleše in duet z Magnificom, Peperutka.

The Frajle se redno odzivajo na humanitarne koncerte in dogodke, zato so s svojio angažiranostjo na tem področju pripomogle k uspešnosti številnih humanitarnih projektov v regiji. Aktivne so v hrvaškem društvu “Sve za nju”, ki nudi podporo ženskam, obolelim za rakom na dojkah in tudi v Srbiji v “Fondaciji Nataša Kovačević”, ki pomaga pri razvoju in izobraževanju mladih športnikov kot tudi športnikom z zdravstvenimi težavami. Vedno so z vsem srcem na razpolago tistim, ki potrebujejo pomoč. Tokrat bodo z nastopom na humanitarnem koncertu pomagale Europi Donni Slovenija ob njihovi 20. obletnici.
Več o skupini The Frajle:
www.frajle.com
www.facebook.com/frajle