visual

Ujemi pravi trenutek - to je sreča.

Europa Donna

Otvoritev novih prostorov Europe Donne

22.6.2017
Predstavnice Europe Donne smo danes še uradno otvorile nove prostore, v katerih delujemo že dober mesec in se v njih izvrstno počutimo.

Otvoritev novih prostorov Europe Donne

Danes smo predstavnice Europe Donne v novih prostorih združenja pozdravile predstavnike dolgoletnih podpornikov in sponzorjev, brez katerih si svojega delovanja ne moremo predstavljati. S prisrčnim srečanjem smo še uradno otvorile nove prostore, v katerih delujemo že dober mesec in se v njih izvrstno počutimo. Za izkazano podporo se zahvaljujemo Univerzitetnemu kliničnemu centru Ljubljana, ki je Europi Donni odprl svoja vrata. S to lepo gesto so pokazali, da se zavedajo, da bolnice in ozdravljenke poleg kakovostnega zdravljenja potrebujejo tudi psihosocialno podporo in druženje, ki ga lahko zagotavljamo tudi v okviru združenja pacientov.

Pisarno Europe Donne Slovenija tako po novem najdete na Vrazovem trgu 1, v 2. nadstropju (stara pediatrična klinika), v Ljubljani. Na voljo smo vam v času uradnih ur, vsak dan med 9. in 13. uro. Veselimo se srečanja z vami.

Nazaj na arhiv

Komentirajte objavo

  
 
 
 
Oddaj vprašanje