Pridružite se nam v soboto in sprejmite Rožnati izziv!

5.4.2017
Vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 8. aprila 2017. Ob 9.30 uri bomo v parku Tivoli, s hojo in tekom začeli akcijo Rožnati izziv. Dogodek bomo posvetili dolgoletni predsednici Europe Donne Slovenija, Mojci Senčar. S trdo voljo, odločnostjo in aktivnim življenjem je vzor in motivacija mnogim, ki se srečajo z boleznijo.

Rožnati izziv

V Slovenskem združenju Europa Donna se zavedamo pomena gibanja in zdravega načina življenja, ki prispevata k boljšemu počutju, zmanjšujeta stres in tveganje za nastanek mnogih bolezni. Za vas smo pripravili rožnati izziv, pridružite se nam in poskrbite za svoje zdravje! Skozi različne športne discipline bomo zbirali dele rožnate pentlje, do konca akcije pa bomo iz sedmih delov sestavili celoto – rožnato pentljo.

Začnemo že to soboto, 8. aprila 2017. Ob 9.30 uri bomo v parku Tivoli, s hojo in tekom začeli akcijo Rožnati izziv. Vabljeni, da se nam pridružite na hoji ali teku skozi park. Dogodek bomo posvetili dolgoletni predsednici Europe Donne Slovenija, Mojci Senčar. S trdo voljo, odločnostjo in aktivnim življenjem je vzor in motivacija mnogim, ki se srečajo z boleznijo.

Tek in hoja pomirjata in sproščata, zmanjšuje stres, dviga samodisciplino in krepi naše telo. Ne zahteva dodatne športne opreme, dovolj je udobna obutev in nekaj našega časa.
Začeli bomo s hojo ob 9.30, ki bo trajala slabo uro in nadaljujemo s teko ob 10. uri.

Začetniki bodo tekli na 1 km, izkušenejši tekači pa se bodo podali na 3 ali 5 km progo.

Dobimo se v Ljubljani v Parku Tivoli. Dogodek je brezplačen, pomembno je le, da se razmigamo in zberemo čim več pozitivnih misli, ki jih tokrat namenjamo Mojci Senčar. Koordinatorka z roza dežnikom nas bo čakala na začetku Jakopičevega drevoreda. Čas trajanja je eno uro. Na dogodku so dobrodošli tudi otroci