Roza oktober - zaupaj svojim rokam

1.10.2012
Na voljo aplikacija za pametne telefone Breast test, ki so jo razvili Europa Donna, farmacevtsko podjetje Roche in Med.Over.Net.

Roza oktober

Europa Donna, farmacevtsko podjetje Roche in Med.Over.Net skupaj predstavljajo aplikacijo Breast test, ki so jo razvili za pametne mobilne telefone. Aplikacija s preprostimi navodili in slikovnimi gradivi pomaga pri pravilnem postopku samopregledovanja dojk ter uporabnice vsak mesec z opomnikom spomni na redno pregledovanje.

Redno in pravilno samopregledovanje dojk je ključno za odkrivanje zgodnjih sprememb v in na dojkah, tudi rakavih. Dojke si je potrebno natančno pregledati 7 do 10 dan po začetku menstruacije, oziroma, če menstruacije nimaš, na izbran dan v mesecu. Pri tem ti lahko pomaga aplikacija za pametni telefon. Aplikacija omogoča nastavitev mesečnega opomnika, nazoren prikaz samopregleda po korakih,povezave na uporabne spletne strani in telefonske številke.

Več na spletni stran www.roza-oktober.si

Aplikacijo si lahko naložite na povezavi.

Android: Klikni za prenos aplikacije, 3.5MB.

iOS: Na voljo od 15.10.2012.

Sanja

26.10.2012 13:00:16

aplokacija za iOS

Pozdravljeni, a je aplikacija že na voljo z iOS. Namreč, meni skenirana QR koda ves čas javlja, da bo aplikacija na voljo 20.10. pa še vedno nič. Zelo sem nestrpna, ker se mi zdi aplikacija fenomenalna in jo želim uporabljati. Hvala, Sanja